Hoppa till sidans innehåll

Söder välrepresenterat i U19-landslaget

19 JUN 2018 18:48
I helgen spelades Baltic Open i Skövde för femte året i rad. Bland andra deltog Sveriges nya U19-landslag.
  • Uppdaterad: 19 JUN 2018 18:55

Ungdomssoftboll i Sverige mår bra och det var en stor trupp som utgjorde Sveriges U19-landslag, det första juniorlandslaget på länge. Söder representerades av fyra spelare (Ellen Anemyr, Vilja Landin, Alice Heiman och Emelie Eriksson) och två ledare (Minna Kulokorpi och Paulina Landin). Laget spelade två matcher oavgjort mot Danmarks seniorlag och vann mot både Norges seniorlag och Danmarks U19-lag. Därmed blev Sverige även nordisk juniormästare. Det var otroligt häftigt att se hur alla i laget verkligen presterade på topp! Mer info om årets Baltic Open och en länk till massor med bilder finns här på värdlaget Skövde Saints hemsida.

Söder var även representerat av Angelica Terrel, lagets amerikanska catcher, som spelade i ett AllStars-lag (längst fram i bilden nedan) samt av Karol Vieker som tillhörde domarna.

Vi tackar Skövde Saints för en otroligt välorganiserad helg! Nu blickar Söder framåt bortamatcher mot serieledande Enköping den 1 juli och Karlslund den 8 juli. Söder, Sundsvall och Karlslund är lagen som kämpar om den sista slutspelsplatsen så det lär bli tuffa matcher i Örebro. Kanske några Söder-fans följer med och hejar?


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: This is a mailto link

Se all info