Hoppa till sidans innehåll

Söder inledde med 2-2 i matcher

18 MAJ 2018 19:47
Söder började årets serie med två förluster mot Skövde och två vinster mot Sundsvall.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2018 19:48

Första matchen mot Skövde präglades av nerver och några onödiga misstag men även av en hel del bra spel av Söders (för det mesta) unga lag. Till slut kunde dock Skövde ta hem en klar seger med 4-12. Andra matchen var mycket jämnare och Söder hade till och med ledningen inför sista inning. Men tjejerna kunde inte riktigt hålla ihop försvaret och Skövde vann den tajta matchen med 8-11.

Mot Sundsvall, som glädjande är tillbaka i softbollserien, var det mycket mer stabilt både offensivt och defensivt. Det blev helt enkelt flera hits och färre errors än mot Skövde och då räcker det långt. Dagen slutade med två sköna segrar.

Näst på schemat för seniorerna är bortamatcher mot Örebro den 26 maj och hemmamatcher mot Enköping den 27 maj. Men innan dess åker juniorlaget till Skövde för att spela Division II-matcher mot Örebro och Skövde. Härligt att säsongen är igång!

Söder passar även på att välkomna Angelica Terrel som nyligen avslutat sin collegekarriär på San Francisco State i Kalifornien. Angelica kommer förstärka laget som framför allt catcher och assisterande coach. Vi ser fram emot att lära oss så mycket som möjligt av henne under säsongen.

Skribent: Karol Vieker
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: This is a mailto link

Se all info