Hoppa till sidans innehåll

JSM-guld och SM-silver till Söder

28 SEP 2021 18:47
Efter att ha bärgat ett fint SM-silver avslutade Söder säsongen med att ta ett efterlängtat JSM-guld.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2021 18:47

Junior-SM blev en fin helg för Söder med lärorika matcher och härlig stämning i laget. I gruppspelet kom enda förlusten mot Örebro, som Söder även ställdes mot i finalen. Tjejerna var ordentligt revanschsugna efter fjorårets finalförlust mot just Örebro och denna gång skulle guldet hem till Skarpnäck. Det blev till slut en klar seger bakom Vilja Landins fina slagning (hon utsågs till finalens bästa slagkvinna) och fantastisk pitching av Emelie Eriksson, som prisades som både bästa pitcher och turneringens MVP.

Glada pristagare Vilja och Emelie

SM-finalerna de två helgerna innan JSM resulterade i klubbens tredje SM-silver utomhus. Med en trupp som mestadels bestod av landslagsmeriterade spelare, visade sig Falun Ravens vara för tuffa för att slå. Men med tanke på att majoriteten av Söders startande spelare fortfarande är i tonåren, lär det bli många finalmatcher framöver med ännu finare resultat.

SM-silvermedaljörer

Söder vill passa på tacka alla våra motståndare, fans, funktionärer, domare och familjer för en underbar säsong, pandemin till trots. Vi längtar redan efter 2022!


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: sodersoftboll@hotmai...

Se all info