Hoppa till sidans innehåll

Dubbla förluster trots stark insats mot Enköping

27 MAJ 2018 20:48
Efter att de första två av fyra matcher under helgen blev uppskjutna eftersom Örebros nya plan inte var klar, var det dags att ta emot Enköping hemma i Skarpnäck.
  • Skapad: 27 MAJ 2018 20:48

Enköping har ett starkt lag i år så Södertjejerna visste att det var en tuff uppgift de stod inför. Den första matchen var riktigt välspelad och lagen turades om att ta ledningen, tappa den, och ta tillbaka den. Söder hade många fina spel både offensivt och defensivt och såg länge ut att gå segrande ur matchen. Men i den sjätte inningen kom en svacka och Söder släppte in lite väl många poäng för att kunna knyta ihop säcken. Matchen slutade 6-9 efter en riktig kämpainsats.

I den andra matchen såg matchbilden helt annorlunda ut. Sifforna drog iväg direkt efter många bra slag av Enköping och kostsamma misstag av Söder. Slagningen gick också tungt mot Enköpings amerikanska pitcher som stod för hela 11 strikeouts. Matchen bröts efter 5 innings då det stod 0-14.

Trots dubbla förluster är vi riktigt nöjda med spelet och det märks att framför allt Söders unga tjejer tar stora utvecklingskliv framåt. Nu laddar vi om för nya hemmamatcher på lördag mot gästande Leksand. Välkommen!

Skribent: Karol Vieker
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: This is a mailto link

Se all info