Hoppa till sidans innehåll

Söder - Enköping

26 MAJ 2011 21:07
Nu på lördag den 28 maj så spelar Söder 2 hemma matcher mot gästande Enköping. Matcherna startar kl 12.00 & ca 14.30

Detta är en repris på föregående års semifinal där Söder gick segrande ur den serien med 2-1 i matcher. Till helgen har Enköping fått förstärkning av 2 amerikanskor som säker kommer att lyfta laget till en högre nivå. Enköpings början på sässongen har varit tuff för laget som består av många nya unga spelare.

Söder har däremot spelat på förväntad nivå i början av året trots förra helgens spel i Leksand som slutade med 1 vinst och 1 förlust.

Tränare Stefan "snigeln" Nielsen säger -
Målsättningen med året är att först och främst se till att ta en plats bland de 4:a för att nå slutspelet. Under grundserien kommer vi att jobba hårt med att förbättra spelet och låta våra pitchers få mer rutin då vi i år inte har Minna Kulokorpi i laget. Minna är i år och spelar i Holland med de Holländska mästarinnorna. Sedan så har tyvärr inte Ulrika Fräsens knäskada blivit bra trots rehab vilket gör att hon inte kommer att spela med oss i år som det ser ut.
Det som hitills har sett väldigt bra ut är slagningen i början av sässongen och jag tror att vi kommer bli riktigt bra offensivt i år.
Jag tycker även att våra pitchers har tagit ett kliv framåt i år och jag tror att när vi har grundserien i ryggen så kommer vi att vara redo för slutspelet.

Vi hoppas naturligtvis på massor av supportrar på läktaren å lördag som hjälper oss i matcherna mot Enköping.
  • Skapad: 26 MAJ 2011 21:07

Skribent: Stefan Nielsen

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: This is a mailto link

Se all info