Hoppa till sidans innehåll

Intervju med Randi Grimes

18 MAJ 2012 14:54
Nedan följer en intervju med Söders nya amerikanska coach, Randi Grimes.
  • Skapad: 18 MAJ 2012 14:54

1. Berätta lite om dig själv, hur du började med softboll och var du spelar nu.

Jag är 21 år gammal och kommer ifrån Lakeland, Florida. Jag spelade softboll under hela min uppväxt och softboll har alltid varit en del av mitt liv. Båda mina föräldrar spelade softball på nationell nivå, och min moster är tränare på ett division I universitet (Auburn). Som de flesta i USA, spelade min storasyster softball fram tills hon tog sin college-examen, så jag följde även i hennes fotspår. Jag började med softboll när jag var liten genom att bara titta på när min mamma gav pitchinglektioner samt genom att leka med min syster, och jag växte upp till att älska softboll. Jag har precis avslutat min spelarbehörighet på Florida Southern College, där jag tog examen i sociologi.

 

2. Varför ville du komma till Sverige och coacha?

Jag hade hört talas om tjejer som spelade utomlands när de var klara med college och det verkade väldigt intressant. När jag kollade upp det, kom denna möjlighet. Jag tror att det hela kommer att bli en toppen upplevelse. Jag är intresserad av att coacha när jag åker tillbaka till USA och jag känner att jag verkligen kan dra nytta av denna erfarenhet.

 

3. Vad är ditt första intryck av Sverige och Söder Softboll?

Mitt första intryck av Sverige är att det är vackert! Jag älskar miljön här och jag ser verkligen fram emot att se mer av den! Söder Softboll har en fantastisk plan med kanon läge samt viljan att bli bättre, vilket gör coaching mycket enklare. Vi har några saker att arbeta med för att bli bättre, men det är en del av det hela. Jag hoppas kunna bygga från grunderna och förbättra därifrån.

 

4. Vad har du för mål för Söder i år?

Mitt mål för Söder är att bli bättre, vidareutveckla förståelsen av reglerna och spelidén, ha kul på planen samt vinna matcher. Jag ser fram emot att sätta igång och se hur långt vi kan komma!

Skribent: Karol Vieker

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: This is a mailto link

Se all info