Hoppa till sidans innehåll

Nytt från SBSF


Vi vill påminna om Basebollsutskottets Serie/Säsongs-konferens som äger rum nu på söndag 27/11 mellan kl.12-16.
 
Mellan den 21/11-27/11-2022 finns det möjlighet att ansöka om IF projektstöd, varje förening kan ansöka om max 20 000 kr.
 
Den 12 - 13 november var Ninnie och Lars på Riksidrottsforum där det diskuterade många bra frågor om vart idrotten är på väg! Deltagandet gjorde att Ninnie fick en kickstart som anställd hos Svenska baseboll, softboll och lacrosse förbundet!
 
 
Nu är det dags att anmäla sig till fyslägret 19e november. Om man är intresserad av landslagsspel 2023 ska man fylla i formuläret även om man inte kan delta på lägret.
 

Kansliet obemannat

(2022-10-08 16:35)
Från och med första oktober så är vårt kansli helt obemannat, och svarstiderna kommer att vara längre än normalt.
 
För ett par veckor sedan avslutades första upplagan av Sweden Fastpitch League i herrsoftboll, där fyra lag möts i nio matcher för att kora ett mästarlag.
 
För andra året så möttes Sverige och Finland för att spela matcher i vad vi hoppas ska kunna bli en årligen återkommande tradition.
 
Söder Softboll tog hem guldet i junior-SM på hemmaplan i en spännande match mot Örebro Eagles Softboll.
 
Nu är det äntligen dags för att anmäla sig till årets verksamhetskonferens – och alla klubbar är inbjudna!
 
På lördag 1/10 så tar vi emot både finska baseboll- och softbollandslagen i en vad vi hoppas kunna bli årligen återkommande drabbning mellan våra två länder! 
 
Efter säsongens mest välspelade och spännande match så krävdes det inte mindre än två extra innings för att kora en segrare. Matchen slutar 3-2 till Rättvik.
 
Ungdomsmästerskapet i baseboll U15 är avklarat för 2022. Det har varit en härlig basebollhelg med riktigt bra baseboll och härliga spel!
 
Falun Ravens tar sitt andra raka SM-guld!
 
Rättvik vann på lördagen sitt tredje SM-guld i baseboll.
 

Postadress:
Söder SBK - Baseboll och Softboll
Skarpnäcksvägen 64
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: +46734445379
E-post: sodersoftboll@hotmai...

Se all info